martes, 26 de julio de 2016

Chiang Mai i els elefants!

Chiang Mai és la capital del nord per excel.lència. De fet, va ser capital de Tailàndia durant molts anys. Actualment és una ciutat destinada al turista on pots fer un munt d'activitats programades per sentir-te una mica més thai (cuina, excursions, aventura pel riu...). La veritat és que no ens ha entusiasmat i, després d'una visita pel centre veient més temples, vem decidir que marxaríem una mica més cap al nord després de fer dues nits aquí.

Avui hem passat el dia amb els elefants de Baanchang, una experiència que no ens volíem perdre. Aquest projecte neix amb la idea de protegir els elefants del país. Tot i que, evidentment, està preparat per al turisme, està enfocat a cuidar aquets animals tant entrenyables que ens han captivat. En pujar a la van que ens ha dut fins allà, hem conegut a al Marco i a l'Alba, una parella de metges que fan la residència a Salamanca, i ens han explicat que prèviament a l'excursió fèiem una parada per conèixer la Poopopaper. Allà fan paper amb els excrements dels elefants! Realment ha estat molt interessant i divertit, i hem sortit molt contentes en descobrir que les cacques d'aquets mamífers no són gens pudorentes. Després ens hem disfressat un altre cop per a sortir a passejar al costat dels elefants. Dinar de pad thai, per no variar, i per acabar bany a la bassa! Ha estat una experiència irrepetible i, tot i que en alguns moments hem patit una mica per la nostra integritat física, les tres concluem que ha estat una magnífica vivència.

En tornar a Chiang Mai hem fet una volteta i hem anat a comprar els bitllets del bus per anar cap a Chiang Rai. Demà a les 11:30 partim cap allà!

Seguim sense poder penjar fotos...la app és una ....(piiiiiiii)

No hay comentarios:

Publicar un comentario