jueves, 28 de julio de 2016

Chiang Rai i els seus atractius frikis

El plan per avui ha estat anar a visitar el Temple Blanc, una obra contemporània d'un pintor i arquitecte tailandès, i el Baan Dum, o Cases Negres, construit per un altre artista de la zona.
La visita al Temple Blanc l'hem gaudit bastant ja que es tracta d'una construcció singular i diferent, i també perquè ens ha sobtat veure a les pintures de l'interior de la sala principal imatges tan inversemblants i conegudes per a nosaltres com Jack Sparrow, Batman, un minion, o l'avió del 11S estavellant-se a les Torres Bessones, entre d'altres.
La veritat és que cap de les tres podem dir el mateix del Baan Dum, ja que és el lloc més estrany i sòrdid que hem visitat mai. Us deixem que ho descobriu per vosaltres mateixos buscant-lo a Google, ja que nosaltres preferim no ofendre ningú des d'aquí, haha!
El més divertit del matí ha estat el transport fins els dos llocs, en especial el primer trajecte al Temple Blanc, quan un autobús ens ha pitat quan caminàvem pel carrer principal al crit de "White Temple! White Temple!", i ens ha recollit pràcticament en marxa mentre una senyora tailandesa a l'interior reia i ens tocava les cames. Hem acabat fent-nos un selfie amb ella.
La tarda l'hem passat a Chiang Rai veient el temple principal i alguns raconets que ens faltaven per veure.
Avui hem dinat i sopat moolt mooolt bé, ja que hem anat a dos llocs molt autèntics, on dos matrimonis thais molt entranyables ens han donat uns plats boníssims i hem pagat una misèria. Quina punteria que tenim! (i també una Lonely Planet... que ens ha ajudat amb el dinar però el sopar ha estat mèrit nostre).
Ara a dormir, que demà matinem per començar la baixada cap al sud. Demà anem a Lampang, i des d'allà agafarem un tren cap a Ayuttaya en el que passarem la nit, així que demà no espereu actualització.
Bona nit!

1 comentario:

  1. molt xulas tots els tembles i las vistes,quins ulls mes brillans que teniu,cara de contentes..un peto per totes.

    ResponderEliminar