sábado, 23 de julio de 2016

Les ciutat dels mil contrastos

Avui també ha estat un dia de profit. Des de ben aviat hem estat visitant... a que no adivineu què? Temples! Hem anat al Mont Daurat i després hem fet una volteta pel Wat Suthat. Tot això abans de fer una aturadeta a la paradeta d'una senyora molt simpàtica que ens ha donat un porc molt bo i unes Cocacoles del segle passat (aquestes coses no caduquen). Després hem fet de thais i hem utilitzat un dels seus mitjans de transport: el river boat. És un passeig molt agradable a sobre d'una aigua no tan agradable, que et porta a diversos punts claus de la ciutat. Ens ha agradat molt, especialment perquè és una manera molt barata de moure's i et pots mesclar amb la gent local. Un cop hem baixat a la parada que tocava i hem deixat enrere les façanes ruinoses que donen al riu, ens hem quedat amb la boca oberta al descobrir que havíem arribat al Manhattan tailandés. Ha estat un gran dia amb grans descobriments. Lo millor del dia ha estat que na Mar i n'Anna s'ho han passat pipa practicat aerobic en un parc de Bangkok amb uns cent tailandesos. Na Gina no s'ha animat, però ha tingut el seu moment de glòria quan hem viatjat d'un punt a un altre de la ciutat amb l'Skytrain, un mitjà de transport aeri des del qual es pot gaudir d'unes vistes privilegiades de la ciutat, exclusives per als dos-cents passatgers que viatjaven a cada vagó. La Gina ha gaudit més que al Dragon Khan. I l'Anna també! La Mar, en canvi, mirava amb cara de circumstàncies...
Estem tenint problemes per publicar fotos. De moment, us haureu de conformar amb el que us expliquem que, encara que no ho veieu, podeu percebre que estem "patint molt".
Fins a la propera!

4 comentarios:

  1. Quins contrastos, sembla una ciutat immensa!
    Seguiu disfrutant i pnejant posts. Un beso a les 3!

    ResponderEliminar
  2. Quins contrastos, sembla una ciutat immensa!
    Seguiu disfrutant i pnejant posts. Un beso a les 3!

    ResponderEliminar
  3. Gràcies guapu! Estam tenint problems per penjar fotos, però ja les veuràs una darrere l'altra des del sofà de casa... jijiji! Mmmua!

    ResponderEliminar
  4. Gràcies guapu! Estam tenint problems per penjar fotos, però ja les veuràs una darrere l'altra des del sofà de casa... jijiji! Mmmua!

    ResponderEliminar